Forma na pečení baget, 39 x 24 cm, granátová, EMILE HENRY

img
forma-na-peceni-baget-39x24cm-granatova-emile-henry-37903.jpg forma-na-peceni-baget-39x24cm-granatova-emile-henry-37904.jpg
 
 

Forma na pečení 3 domácích baget najednou od EMILE HENRY. Pečící forma na bagety je přímo stvořená pro snadnou přípravu 3 dokonalých křupavých baget. Forma na pečení baget EMILE HENRY je vyrobena z vysoce odolné keramiky. Vyrobeno ve Francii. Granátově červená forma na domácí pečivo.

Cena s DPH 2 750 Kč
Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup 82 věrnostních bodů
na dotaz
množství 
 
 
Kategorie: PEČENÍ CHLEBA
Kód: pot345506
Záruka:
Výrobce: POTTEN PANNEN
 
 

Keramická forma na pečení baget je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř. Upečte si své domácí bílé, ale i celozrnné pečivo, které Vám bude chutnat.

Příprava: vypracované těsto necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůrce a umožňují těstu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby - obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během pečení. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte bagety vychladnout tak, aby byla kůrka krásně křupavá.

Materiál: Keramika z Burgundské hlíny vypálená při 1100°C. Možné mytí v myčce na nádobí.

Rozměry formy: Hranatá 24 x 39 cm